Kerch im Biergardn

15. Juli 2018, 10:30 - 12:00

Mundartgottesdienst mit Kloß und Soß im Biergardn vom Gasthaus Schmotzer am Dorfplatz in Puschendorf:
Am Sunndoch, den 15. Juli 2018, um 10:30 Uhr haldmer unser Kerch amoll widder im Werdshaus „Schmotzer“ und zwoar im Biergardn. Aufschbilln dud unser Posaunachor.
Kummers doch einfach vorbei und singa und bedn`s amoll mit uns im Biergardn. Da sin Sie fei gern gsehng, egoal ob Sie mit der Kerch wos am Hut ham odder ned. Nachn Goddesdienst gibds dann an Schweinebroadn mid Klöß und a Seidla Bier, odder a wos anders, af wos Sie dann hald grod an Glusderer ham. Des Essn und Trinkn müss fraali zoahln, obber alles andere des kosd nix.
Es Besde is, Sie denna ihr Schaiferla vorbestelln. Tel.09101 8374
Im Noama vu der evangelischn Kernggemeinde Puschndorf lodn mir Sie ganz herzli ei, kummers doch einfach vorbei!
Bei Regnweeder genger mir in die Kerch. Es wär schee, wenns dann da a kummerdn, wall essn demer anschließend af jedn Fall beim Schmotzer.

15. Juli 2018
, ,